Vehicles classics ens tornen a visitar


Per desena vegada la penya blaugrana de Montornes ens porta la concentració de vehicles classics i mercat del recanvi al nostre poble, la participació ha estat espectacular amb prop de dos-cents cotxes i motocicletes, butifarrada i musica en directe, un dia assolellat que ha convidat a moltes persones a visitar aquestes joies rodants que ben segur a molts de nosaltres ens ha fet portar records de temps antics.....

Tot un festival de colors han vingut cotxes tant nacionals com d'altres localitzacions europees o americanes.


 Quins records les ferradures guarnint els cotxes per portar bona sort, i es que l'estat de les carreteres d'aquelles epoques no era ni una minima part del que podem trobar avui en dia, i al no existir telefons mobils mes val que no t'hi quedesis tirat a la carretera.......aixi que a repartir bona sort!!! ;)  
La presencia de l'avi barça va ser tota una sorpresa per als visitants!!!



 Un classic en tota regla un dos cavalls edició "charlestone"
 Pur nervi, R5 COPA TURBO!!!!!!!!!!!!!!
 Qui necessita marxa enrere?

 Guarniments propis de l'epoca com aquest porta equipatges demostren que els propietaris d'aquests vehicles cuiden fins l'últim detall per tal de mantenir la imatge original del temps propi del cotxe.

 I com "petardejava" el famós FÚ, se´l sentia ben fort desde lluny!!!

 El "tiburon" tot i que en aquest color no fa justicia es un cotxe preciós amb un disseny molt avançat a la seva época.

 ahhhhhh!!!! les sortides en famila, sense aire condicionat i amb el mateix repertori de cassettes de sempre, de tant en tant compravem alguna "cinta" nova en alguna benzinera de "por ahi"..........

 Les motocicletes tambè hi van tenir cabuda en aquesta mostra de clasics

 Un dels mes veterans de la concentració


 La musica en directe va amenitzar el matí
 I que en dieu del cotxe ministerial per excelencia?, encara que en aquest vermell tant viu i els neumatics amb banda blanca a joc amb el sostre en donen un toc molt americà a aquest Seat 1500.



 Donat el seu tamany els cotxes americans sempre son dignes d'admiració com aquest "muscle car" dels seixanta.
 Cal cuidar i mimar les maquines per poder continuar gaudint d'elles.


Logicament hi havien molts mes cotxes dels que hi apareixen en aquesta entrada del blog, malhauradament no ha sigut possible mostrarlos tots, en qualsevol cas espero que hagueu gaudit d'aquesta entrada tant com jo aquest mati fent les fotografies pertinents per fer-la possible.

Gracies per el vostre Temps!!!