La Fontapa



Oferta gastronómica a bon preu, beguda a dojo, xerinola amb les colles Pere Anton i Bartomeus, ademes orquestra, qui necessita mes per baixar a fer un tomb per la fontapa?




Truita de patates,fideuàs, iberics, fredes, calentes, l'oferta gastronómica es variada i ben regada per litres i litres de cervesa freda o refrescos.






Desprès de dinar (qui hagi pogut ;P) ha arribat l'hora de celebrar la classica prova d'estirada de corda que no s'ha pogut realitzar per que una de les cordes s'ha trencat, han acabat tots pel terra i fins i tot hi ha hagut un accidentat que ha hagut de ser retirat en llitera per els tecnics sanitaris.




I es que amb tanta tapa hi havia molta energia i força acumulada en aquesta corda, no es d'extranyar que s'hagi acabant trencant.



Au.....tots pel terra!!!!


A continuació despres de la fallida a l'estirada de corda ha fet aparició un ja conegut de la fontapa, son els Tapeo sound system amb el seu espectacle van ser capaços de tenir a la gent ballant, cridant i saltant durant més de dues hores a ritmes de clàssics i actualitats musicals versionades.



 


La festa continua!!!!