Pregó d'inici de festa major i la cremada de l'ajuntament

Enguany l'encarregat de fer de pregoner a la nostra festa major va ser en Tortell Poltrona, president i fundador de pallassos sense fronteres, sens dubte un personatge molt arrelat a la memòria de la gent nascuda cap als anys 70. En conèixer-lo notes de seguida que es una persona molt transparent i bondadosa, de seguida se-n's ha ficat al cor, amb la seva manera d'expresar-se m'ha donat a pensar que el fet d'exercir de pallasso sens dubte es una cosa que es porta inscrita a l'ADN.




Després d'explicar la missió de la ONG la qual es membre fundador i president i de com duria a terme el pregó va arribar el moment de l'intercanvi de regals i la signatura al llibre d'honor de Montornès.




 Ni tan sols sent entrevistat per els medis va poder resistir la temptació de fer el que més li agrada.......pallassades!!!!





El públic expectant omplint la plaça de l'ajuntament espera la sortida del pregoner, l'encesa de la salva d'inici de festa i sobretot l'espectacle piromusical que lògicament es l'acte central de la nit.


Els nostres gegants i les colles es van encarregar d'amenitzar la nit amb ritmes de gralla i tambors, a més enguany es conmemora el 25 aniversari d'en Ceballot, el nostre drac gran.




 



i després del pregó i les actuacions arriba el moment mes esperat de la nit.........la gran encesa!!!!

Sens dubte un gran desplegament de medis per fer possible aquest bonic i vistós espectacle piromusical el qual ens ofereixen desde ja fa 29 anys, aprofito per recordar que l'any vinent tambè estarem de celebració amb el 30 aniversari de la cremada.






 Agraïments a l'ajuntament de Montornès del Vallès per haver-me donat l'oportunitat de fer possible aquesta entrada al blog. Com sempre espero que gaudiu veient aquesta entrada tant com jo en el moment de fer les fotografies.

VISCA LA FESTA MAJOR!!!